Sjuden After Eight parfait
Jättegod glass.
Ingredienser
2 äggulor
½ dl strösocker
2 dl grädde
100 g hackad after eight / dajm
Instruktioner
Vispa äggula och socker i en kastrull. Vispa först kallt sedan på svag värme. Vispa till ca 50 º. Ta då bort från spisen och vispa det kallt.
Vispa grädden hårt.
Blanda äggsmet, grädden och chokladen. Frys i minst 6 timmar.
Liknande recept
After Eight tårta
3.7
1
2
Dumle After Eight
4.8
24
3
After Eight rutor i liten långpanna
4.3
16
4
After Eight cheesecake
4.4
30 min
8-10
33
Chokladmuffins med after eight
12
2
After eight cupcakes
4
12
1
After Eight cheesecake
3.5
After eight glassbomb med maränger
30 min
8
After Eight terrin
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!