Skagenfylld gurka
Serverar:
8 portioner
Tid:
20 minuter
Förrätt eller lätt lunch
Ingredienser
1 gurka
8 kalkonskivor
4 ägg
Skagen röra
100 g räkor
4-5 msk majonnäs
2 msk hackad dill
1 liten purjolök
Salt
Cayenepeppar
Instruktioner
Dela gurkan i lagom delar och gröp ur, spara det urgröpta till en liten gurksallad som kan vara fin på tallriken.
Fyll gurkan med skagenröra och kalkon Dela äggen i halvor och garnera med röd paprika och gurka
Liknande recept
Rostbiffsrullar med gurka
3
Inlagd gurka - Ej kokt lag
4.5
10
7
Evas goda gurkor
1 h
5-6
Vitlöksinlagd gurka
5
3
Viktväktarnas inlagd färsk gurka
1-10
Kullagårdens skivade gurkor
4
1
Fläskfilepanna med gurka, gräslök och bacon
3.7
30 min
4
2
Räkgryta med gurka
30 min
4-5
Vårfräsch potatissallad med gurka och dill
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!