Skagenrisoni med räkor

Serverar: 4 portioner

Risoni är pasta som ser ut som stora riskorn. Här blandar vi ner det i en Skagenpannan med räkor.

Ingredienser

  • 3 dl risoni
  • 3 salladslökar
  • 150 g sugarsnaps eller sockerärter
  • 310 g Arla köket skagenpanna
  • 200 g räkor, ca 500 g med skal
  • Till servering
  • Valfri sallad
  • Instruktioner

    1. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Strimla salladslöken och dela sugarsnaps i bitar. Koka upp grädde och smakpasta i en panna, låt koka ca 2 min. Rör ner den varma risonin tillsammans med salladslök och sugarsnaps. Vänd ner räkorna.
    2. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    jessica001 28 december 2011

    http://www.matklubben.se/recept/skagenrisoni_med_raekor_52420.html

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben