Skaldjurssallad på pajbotten

Serverar: 4 portioner

Enkelt med färdigkavlad smördeg. Lite annorlunda.

Ingredienser

  • 1 pkt färdigkavlad smördeg
  • Ägg till pensling
  • 500 g räkor med skal
  • 1 pkt crabsticks 170 g
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 burk svart rom
  • 1 burk röd rom
  • 1 pkt fryst sparris
  • Citronskivor
  • Dillkvistar
  • Sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk konjak ( kan uteslutas )
  • 1 msk riven pepparrot
  • Instruktioner

    Rulla upp en kant runt pajdegen och pensla botten med vispat ägg. Nagga. Grädda i 225 grader i 10 - 15 min och låt svalna. Skala räkor och skala och skiva äggen. Koka sparrisen enl anvisningarna. Lägg upp de olika ingredienserna i grupper på pajbotten. Dekorera med citronskivor och dillkvistar. Rör ihop såsen och servera till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben