Skaldjurssallad på rostat grovbröd

Serverar: 4 portioner

Mums!

Ingredienser

  • 8 skivor mörkt osötat fullkornsbröd
  • 300 g skaldjursblandning, tinad
  • 1 schalottenlök, hackad
  • 1 msk dill, fryst eller färsk, hackad
  • 1 msk gräslök, fryst eller färsk, hackad
  • 16 körsbärstomater, klyftade
  • 20 cm gurka, skalad, urkärnad och tärnad
  • 7 potatisar, kokta, kalla och tärnade
  • 1/2 dl citronolivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • Instruktioner

    1. Blanda skaldjursblandningen med lök, dill, gräslök, körsbärstomater, gurka och potatis.
    2. Blanda olivoljan med vinäger, smaka av med salt och peppar och vänd ner i salladen.
    3. Rosta bröden och fördela skaldjurssalladen på.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben