Skinkgratäng med kiwifrukt

Serverar: 6 portioner

Att kiwifrukt och skinka är en bra och god kombination är ett bevis här.

Ingredienser

  • 6 dl kokt jasminris
  • 1 ½ dl majskorn
  • 2 bananer
  • 10 skivor rökt skinka
  • 2 ½ dl grädde
  • 1 dl chilisås Felix
  • 2 msk majonnäs
  • Salt
  • 2 st kiwifrukter
  • 1 dl cremé fraiche
  • Instruktioner

    1. Blanda riset med majskornen och bred ut blandningen i en form.
    2. Lägg på skivad banan. Bred ut skinkskivorna och lägg en skiva kiwi på varje.
    3. Rulla ihop och lägg dom ovanpå bananerna i formen.
    4. Vispa ihop grädden, cremé fraichen, chilisåsen och majonnäsen och häll överst i formen.
    5. Gratinera i 225 grader i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben