Skinkpajer med sparris

Serverar: 6 portioner

God som förrätt.

Ingredienser

  • 1 pkt Scan tunna skivor rökt skinka 200 g
  • 1 pkt frysta pajskal 300 g alt baka egna
  • 1 pkt fryst sparris 200 g
  • 1 påse riven ädelost 125 g
  • 3 ägg
  • 2½ dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C. Tina pajskalen och gör under tiden fyllningen. Strimla skinkan. Spara 6 cm av sparrisknopparna och skär resten i 2 cm stora bitar.
    2. Varva skinka, sparrisbitar och ost. Lägg sparrisknopparna överst. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Häll över blandningen. Grädda pajerna 25-30 minuter. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben