Skinkrullar

Serverar: 2 portioner

En uppskattad liten rätt på kvällskvisten.

Ingredienser

  • 200 g varmrökt skinka i skivor
  • 1 burk champinjonkräm, 100 g
  • 2 gula lökar
  • 1 dl ris
  • 1 buljongtärning
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Koka riset i buljong. Bred ut det kokta riset i en smord ugnsäker form.
    3. Hacka de gula lökarna och blanda med champinjonkrämen. Lägg lite av blandningen på varje skinkskiva och rulla ihop till små rullar. Lägg rullarna på rad ovanpå riset.
    4. Lägg ugnsfolie över formen och värm i 250 grader varm ugn i ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben