Skinkrullar med ölsmak

Serverar: 2 portioner

Skinkrullar i en gräddig sås kryddad med ljus öl är gott...

Ingredienser

  • 8 skivor kokt skinka
  • 2 skivor rökt skinka, hackad
  • 1 huvud bladsallad, finhackad
  • ca 1½ dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl ljus öl
  • 1 dl vispgrädde
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Blanda sallad, rökt skinka och 1 dl ost till en pasta. Krydda med salt och peppar.
    3. Lägg ihop de kokta skinkskivorna två och två.
    4. Fördela fyllningen över och rulla ihop. Lägg dem med skarven ned i en ugnsform.
    5. Blanda ölet och grädden och slå över.
    6. Strö på resten av osten. Pudra med paprika.
    7. Gratinera i övervärme tills osten smält. Kokt ris passar bra till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben