Släta bullar

Serverar: 40 portioner

Fått detta recept av Marianne, Borås, i början av 1980-talet. Jättegoda!

Ingredienser

  • 200 g smält margarin
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • ½ tsk salt
  • 2 dl strösocker
  • 1 ägg
  • 2 tsk malen kardemumma
  • Ca 1 kg vetemjöl
  • Instruktioner

    Blanda allt och baka ut till runda bullar. Jäs bullarna tills de har dubbel storlek, pensla med uppvispat ägg och grädda 220 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Pirkko 6 april 2009

    Det saknas jäst i receptet! Blir det 50 g jäst?

    Aems 6 april 2009

    nämen vad säger Du? Har jag inte skrivit någon jäst i receptet...hihi...Det ska vara 50 g jäst. Nä vad tokigt det blev :)

    ceciliaw 11 november 2010

    Goda!

    Relaterade Artiklar

    Dags för fastlagsbullar
    Vad tiden går fort! Nu är det redan dags att äta fastlagsbullar eller...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben