Slanggurka med lök

Serverar: 20 portioner

Tid: 5 timmar

Kanon gott till kött o grillat.

Ingredienser

  • 1,5 kg slangggurka
  • ½ kg strösocker
  • 1/4 dl salt
  • ½ tsk senapspulver
  • 1 dl ättika 24%
  • 3 st gula lökar
  • Dill
  • Instruktioner

    Dela gurkorna i fyra delar på längden. Skiva ner dom i en matberedare. Skala löken och dela i 4 delar skiva ner dom i matberedaren. Hacka dillen Slå allt i en hink och blanda i alla andra ingredienser. Låt stå tills lagen täcker gurksalladen. Häll upp på burkar och ha över lag så det täcker gurkan i burken. Ställ i kylskåp. Hållbarheten är 4-6 veckor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Säsong
    Här har jag delat in rotfrukter, örter och frukt efter säsong. Obser...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben