Med egna färskostar på brickan är succén given, servera dem med flytande honung.
Ingredienser
500 g Arla Köket Kesella kvarg
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl hackade färska örter
1 dl hackade valnötter
Instruktioner
- Häll kvarg i ett kaffefilter och låt rinna av 2-3 tim.
- Smaksätt kvargen med salt, peppar och örter. Forma dem till små runda ostar. Låt stå i kyl minst 1 tim. Vänd dem i nötterna. Servera osten med lite flytande honung.
- Komlettera gärna ostbrickan med Svart Castello, Kvibille Grevé och Castello ekologisk brie.
- Tips! Man kan också vända ostarna i hackade färska örter t ex rosmarin eller timjan.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Gör din egen färskost
Egen smaksatt färskost passar bra i sommarvärmen. Gott med bara lit...