Små pepparkakspajer med ost
Bjud in dina vänner på glöggparty...
Ingredienser
150 g pepparkakor
100 g digestivekex
75 g smält smör
1 ägg
Fyllning
3 dl havtornsjuice
2 dl Dansukker Gelésocker Multi
400 g ädelost
½ dl Dansukker Florsocker
200 g Philadelphia Cheese Naturell light
2 dl crème fraiche
Instruktioner
Ugn 225 grader.
Krossa pepparkakor och kex. Blanda med smöret och ägget. Tryck ut i små formar.
Grädda mitt i ugnen, 225º i cirka 5 minuter. Låt svalna innan bottnarna tas ur formarna.
Koka upp juice och gelésocker och låt koka i 30 sekunder. Låt svalna något innan blandningen fördelas i formarna.
Ställ svalt så att gelén stelnar.
Mixa eller mosa osten tillsammans med florsocker, ost och creme fraiche. Klicka eller spritsa ostfyllningen ovanpå gelén i formarna.
Liknande recept
Rotfruktslåda med ost
4
4
1
Spenat & ost gratäng med falukorv
4
35 min
5
3
Köttfärsrulle med ost och skinka
4.1
1 h
4
15
Ost och skinkpaj med purjolök
4.5
4
9
Ost och skinksoppa
3
30 min
6-8
1
Sweet chilibiffar fyllda med rökt skinka och ost
4
4-8
1
Korvscones med ost och lök
30 min
4
Brytbröd med ost och oregano
5
3
Ost och skinkpaj
4-6
Kommentarer (1)
christincarlsson
10 december 2012
Väldigt mäktiga, men goda :))
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Väldigt mäktiga, men goda :))