Italiensk smak över det hela, gott med pasta till.
Ingredienser
400 g kassler
8 skivor salami
125 g gorgonzola eller liknande ost
1 paket smördeg, 425 g
Tomatsallad
4 tomater
1 rödlök
2 msk olivolja
1 näve ruccolasallad
Instruktioner
Ugn 225 grader.
Skär kasslern i fyra skivor. Lägg två skivor salami på varje kasslerskiva och fördela osten ovanpå salamin.
Kavla ut smördegen lite. Täck varje kasslerskiva med smördeg och vik in under kasslern till ett paket
Skär ev överbliven deg i remsor och lägg en dekorativ kant runt paketet.
Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.
Skölj och skär tomaterna i klyftor. Skala och klyfta löken. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs tomater och rödlök. Skölj ruccolasalladen och vänd ner den i stekpannan. Låt allt bli genomvarmt.
Servera gärna med pasta, det var jättegott till kasslern.