Smal cheesecakeglass

Serverar: 8 portioner

Tid: 12 timmar 20 minuter

Denna enkla cheesecakeglass äter vi ofta, den är så god!

Ingredienser

  • 3 ägg, delade i gulor och vitor
  • 1½ dl strösocker
  • 100 g Philiadelphia light, naturell
  • 1 burk lättkesella
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 smulade digistivekex
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och socker poröst, blanda ner Philadelphiaost, kesellan och vaniljsocker. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i ostsmeten.
    2. Häll hälften av de smulade digistivekexen i en rund pajform. Häll glassmeten över. Strö resten av smulorna ovanpå. Ställ i frysen minst 12 timmar. Tag fram i rumstemperatur ½ timme innan servering. Serveras med färska bär eller frukt om man vill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben