Småländsk ostkaka med äpple och vanilj

Serverar: 4 portioner

En ostkaka med äpple och keso

Ingredienser

  • 2 äpplen
  • 2 ägg
  • 1/2 dl honung
  • 1 burk keso, 250 g
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 1/2 dl mjölk
  • Till servering
  • Vaniljkesella
  • Äppelmos
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°
    2. Skala och riv äpplena, krama ut vätskan lätt. Vispa ägg och honung. Vänd ner äpple, keso, vetemjöl och mjölk. Häll smeten i en smord ugnssäker form.
    3. Ställ in mitt i ugnen i ca 40 minuter.
    4. Servera med vaniljkessella och äppelmos.
    5. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben