Småländska Isterband special

Serverar: 4 portioner

Det här är absolut värt att längta efter...

Ingredienser

  • 4 st småländska Isterband
  • ca 12 potatisar
  • 1½ lök
  • 40 g margarin
  • ½ tsk mejram
  • ½ dl persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och skär den i tärningar. Skala och hacka löken.
    2. Bryn potatisen i margarin ca 8-10 min, stek därefter löken tills den blivit mjuk. Krydda med salt, peppar och mejram. Håll blandningen varm.
    3. Dra skinnet av isterbanden och skär dem i bitar. Bryn isterbanden i margarin, blanda sedan med lök och potatis.
    4. Servera med inlagd gurka, rödbetor, HP-sås, stekt ägg och garnera med persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben