Smalmat à la Arvid

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Fick smaka på en lunch av en jobbarkompis.

Ingredienser

  • 1 broccolibukett
  • 1 litet blomkålshuvud
  • 10-15 champinjoner
  • 1 tsk flytande margarin
  • 200 g crabfish
  • 1 dl fraiche, max 5%
  • 2½ dl matlagningsgrädde, 7%
  • 75 g ädelost, max 17 %
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela blomkål och broccoli i mindre bitar och koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
    2. Skiva svampen och fräs i margarin. Smält osten i en kastrull tillsätt fraiche, grädde, crabfish och grönsaker. Låt puttra i 5 minuter, smaka av med salt och peppar.
    3. Servera med pasta och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben