Smalmat à la Arvid
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Fick smaka på en lunch av en jobbarkompis.
Ingredienser
1 broccolibukett
1 litet blomkålshuvud
10-15 champinjoner
1 tsk flytande margarin
200 g crabfish
1 dl fraiche, max 5%
2½ dl matlagningsgrädde, 7%
75 g ädelost, max 17 %
Salt
Peppar
Instruktioner
Dela blomkål och broccoli i mindre bitar och koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
Skiva svampen och fräs i margarin. Smält osten i en kastrull tillsätt fraiche, grädde, crabfish och grönsaker. Låt puttra i 5 minuter, smaka av med salt och peppar.
Servera med pasta och sallad
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Lax à la Skivarp
4
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!