Smalmat laxtorn med senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Den är god. Brukar laga den ganska ofta nu ändrar lite på alla mina recept så ni inte undrar

Ingredienser

  • 600 g Laxfilé
  • 6 skivor kallrökt lax
  • 100 g ädelost ( max 17%)
  • Dill
  • Citron
  • Citronpeppar
  • Sås
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde (max 7%)
  • 1 ½ msk osötad senap
  • 1 tsk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela laxfilén längs med i två delar. Pressa citron på underdelen.lägg på dill. Lägg den rökta laxen och osten över. Lägg på den andra delen av laxfiléen.
    2. Lägg i en ugnsform och sätt in i ugn 175 grader ca 20 minuter.
    3. Vispa ihop grädde och mjöl, koka upp. Rör ner senap och kryddor. Låt sjuda ca 3 minuter. Servera med pressad potatis, sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben