Smarrig fläskfilé

Serverar: 4-6 portioner

Har ej provat än

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 1 purjolök
  • 1 pkt bacon
  • 1 röd paprika
  • curry efter tycke och smak
  • Sås
  • 100 g cantadouost, paprika & chili
  • 1 dl köttbuljong
  • 2-3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i skivor. Salta och peppra. Bryn bitarna. Fräs purjon och paprikan. Därefter bacon. Lägg köttet i en form. Lägg purjon, paprikan och bacon ovanpå det. Koka upp såsen och red med lite mjöl. Krydda med curry efter egen smak. Häll såsen över köttblandningen. Gratinera ca 20 minuter i 225°.
    2. Servera med ris eller klyftpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    nilsof02 29 januari 2012

    Den rätten är super god! Ni måste prova denna!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben