Smörfräst Solöga
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Något för ansjovisälskare
Ingredienser
4-6 äggulor
12-14 hackade ansjovisfileer
1 dl finhackad gul lök
1 dl finhackade rödbetor
3 msk kapris
1 msk smör eller margain
1/2 dl finhackad persilja
Instruktioner
Blanda samman äggulor, ansjovisfileer, lök, rödbetor och kapris.
Bryn matfettet i en stekpanna. Häll i blandningen och fräs upp den. Strö över persilja och servera genast.
Liknande recept
Solöga på lax och dillpotatis
6
Söndagsgryta med smörfräst svamp
4.5
4
1
Kycklingfilé med smörfrästa grönsaker
4
Påskpaj
45 min
5-6
Kyckling med gräslökssås
20 min
4
Röda fresterskan
1 h
4
Viltleverpaté
Grynig potatissoppa
4
Baconlindad, fylld kycklingfilé med kantarellsås
4.8
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!