Smörstekt gös
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Himmelst god
Ingredienser
1 kg gösfilé (200 g gös per person)
25 g smör
400 g sockerärtor per person
400 g kantareller per person
Salt
Peppar efter smak
Instruktioner
Smält smöret i stekpanna (medelvärme), och panera filéerna i vetemjöl.
Låt smöret smält moussera. Lägg i gösen och stek 4 till 5 minuter på varje sida.
Fräs kantarellerna i smör och ånga upp sockerärtorna hastigt.
Liknande recept
Fisk smörstekt med svamp och bacon
4.5
25 min
4
2
Smörstekta päron med chokladmousse
4.8
6
5
Smörstekt citronlax med potatis och gröna bönor
30 min
1
2
Smörstekt grön sparris med parmesanost och pinjenötter
5
1
Gös med dilltomater
4.8
4
9
Smörstekta kantareller på krispig rösti
4
Smörstekta äpplen med kanelglass
4.2
4
2
Sötsyrlig gös med rödlöksmarmelad
2
Kantarellsallad på smörstekt toast
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!