En utsökt god och lättlagad fiskrätt.
serveras med ris, cous- cous, bulgur, qinoa eller
pressad potatis och en grönsallad.
Ingredienser
8 små hokifiléer
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
1 msk smör
1 tsk citronpeppar
1 dl skorpmjöl
1 krm curry
Instruktioner
- Lägg hokilfiléerna på ett fat.
Blanda i en skål skorpmjöl, citronpeppar, curry
och pressa slutligen i de två vitlöksklyftorna.
Tag fram en stekpanna och häll i oljan och lägg i smöret.
- Låt det bli varmt, men ej brunt och lägg i fiskfiléerna.
Bred skorpmjölsblandningen över fiskarna och stek
dem i 5 feminuter på varje sida.
Smaklig måltid.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Mycket god fisk men väldigt bökigt att hälla på paneringen när man steker, jag föredrar att panera dem med ägg innan istället.