Snabb fisk & skaldjurssoppa med Grevé & dilltoast

Serverar: 4 portioner

Snabbare och godare soppa med tillbehör, kan du inte få...

Ingredienser

  • 1 liter Kelda fisk & skaldjurssoppa
  • 1 dl purjolök, finstrimlad
  • 1/3 påse frysta grönsaker efter smak à 500 g
  • 1 burk kräft eller räkstjärtar i lag, 400 g
  • 1 msk citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl riven grevéost
  • 1 dl dill, hackad
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Värm soppan tillsammans med grönsaker och purjolök tills allt är genomvarmt.
    2. Smaka av med salt, citron och peppar. Häll av kräftstjärtarna, fördela i skålar och slå över soppan.
    3. Blanda ost och dill, bred brödet med smör samt lägg på ostblandningen. Gör fyra dubbelmackor och stek i en panna på båda sidor, skär dem sedan i trekanter och servera till soppan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben