Snabb krabbfisk

Serverar: 4 portioner

Fisk är gott

Ingredienser

  • 500 - 600 g fiskfilé, t ex torsk eller sej
  • 1 tsk salt
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 burk salladskrabba, 175 g
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 msk chilisås
  • ½ krm cayennepeppar
  • 2 krm chilipulver
  • Instruktioner

    Färska fiskfiléer skärs i bitar eller det något tinade fiskblocket skärs i 2 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugnsäker form och salta den. Blanda cremé fraiche, krabba och mjöl. Smaksätt med chilisås och kryddor. Fördela blandningen öcert fisken. Tillaga i ugn vid 200 grader, ca 30 min. Servera med kokt potatis och sallad.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben