Snabb mangoglass

Serverar: 6 portioner

Len och supergod mangoglass gör du supersnabbt!

Ingredienser

  • 12 italienska mandelskorpor
  • 2 paket fryst mango, á 225 g
  • 1 dl florsocker
  • 1 burk naturell kesella, 10 %
  • Tillbehör
  • 3 passionsfrukter
  • 150 g hallon
  • Instruktioner

    1. Krossa mandelskorporna grovt i mortel eller bryt dem i mindre bitar. Fördela dem i glas eller portionsskålar. Kör de frysta mangobitarna i en matberedare tillsammans med florsocker tills de är finfördelade. Tillsätt kesellan och kör till en slät glass.
    2. Portionera den direkt i glasen. Halvera passionsfrukten och gröp ur kärnorna över glassen. Garnera med hallonen och servera genast!

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben