Snabb pajdeg till frukt och bär

Serverar: 6-8 portioner

God söt pajdeg som är lätt att göra och bra när man har lite brådis...;)

Ingredienser

  • 175 g margarin eller smör
  • 2 dl socker
  • 3 1/2 dl mjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 1 krm vaniljsocker
  • Tillbehör
  • Glass, grädde eller vaniljvisp/sås
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Smält margarinet i en kastrull. Rör i ingredienserna och blanda. Klicka sedan smeten över bären/frukten.
    3. Förslag: Äpplen, blåbär, jordgubbar eller rabarber. m.m. Passar allt!
    4. Sockra ej bär/frukten. Smörj ej formen. Grädda i ca 15-20 min.
    5. Sen är det bara att sätta sig och njuta!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben