Koka upp samtliga ingredienser i en kastrull och låt koka i 30 sekunder.
Häll över i en grundare skål, ugnsform eller liknande och låt stelna i kyl.
Serveras med fördel med en god sylt eller med fräscha bär.
Även gott att lägga frysta bär i botten av formen innan man slår den varma pannacottan över.
Jag och några vänner fick en uppgift på vår Hemkunskap om att tillaga mat från andra länder. Vi valde italien.
Vi har inte hittat 100% än på huvudrätten och inte heller på efterrätten.
Jag skulle bli tacksam för lite hjälp om snabba goda italienska recept - för vi har bara 1timme på oss.
Jag tycker att pannacotta låter gott men hur många timmar bör den stå i kylen och går de fortare om den står i frysen?
Tacksam för svar så fort som möjligt
epi29 juli 2008
Den är suveränt god och mycket lätt lagad. Jag la lite färska bär över och rev mörk choklad över. Blev mycket uppskattat.
gottgris25 oktober 2008
Hur enkelt som helst och jättegott.
Smakade bra efter maten
flabban2 januari 2009
Enkelt att göra och jättegott. Kan varmt rekommenderas. Tack för ett bra recept
lisbethv6 januari 2009
Enkel o god
Pirkko21 februari 2009
Riktigt gott, snabbt och lätt att göra.
Räcker bra till 4 personer.
Vi kommer att göra den här flera gånger.
Tack för en bra recept!
lena45 februari 2011
Blev jättebra. Har gjort detta två dagar irad. Hade i en tesked hemgjord chokladsås så det såg ut som oboyfärg och hallon till garnering. Mums. Bra recept. Kommer jag att göra många gånger. Betyget blir en femma.
helvetesfan31 december 2012
gåre bra med vanligt socker döh?
Fiona31 december 2012
Nej. Använder du vanligt socker kommer det inte stelna. Anledningen till att man använder gelesocker är för att det innehåller gelatin så man slipper hålla på med det vid sidan av.
Jag och några vänner fick en uppgift på vår Hemkunskap om att tillaga mat från andra länder. Vi valde italien. Vi har inte hittat 100% än på huvudrätten och inte heller på efterrätten. Jag skulle bli tacksam för lite hjälp om snabba goda italienska recept - för vi har bara 1timme på oss. Jag tycker att pannacotta låter gott men hur många timmar bör den stå i kylen och går de fortare om den står i frysen? Tacksam för svar så fort som möjligt
Den är suveränt god och mycket lätt lagad. Jag la lite färska bär över och rev mörk choklad över. Blev mycket uppskattat.
Hur enkelt som helst och jättegott. Smakade bra efter maten
Enkelt att göra och jättegott. Kan varmt rekommenderas. Tack för ett bra recept
Enkel o god
Riktigt gott, snabbt och lätt att göra. Räcker bra till 4 personer. Vi kommer att göra den här flera gånger. Tack för en bra recept!
Blev jättebra. Har gjort detta två dagar irad. Hade i en tesked hemgjord chokladsås så det såg ut som oboyfärg och hallon till garnering. Mums. Bra recept. Kommer jag att göra många gånger. Betyget blir en femma.
gåre bra med vanligt socker döh?
Nej. Använder du vanligt socker kommer det inte stelna. Anledningen till att man använder gelesocker är för att det innehåller gelatin så man slipper hålla på med det vid sidan av.