Snabb spenatsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Jättesnabb och enkel spenatsoppa som man kan välja om man vill äta som den är eller mixad. Jag föredrar den som den är!

Ingredienser

  • 300 g fryst bladspenat, tinad
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 8 dl grönsaksbuljong (eller kyckling)
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl finhackad gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Fräs spenat och lök i smöret. Tillsätt buljong och grädde, låt småputtra i 5 minuter. Tillsätt gräslök och smaka av med salt och peppar.
    2. Kan serveras med t.ex. hårdkokta ägghalvor, en klick turkisk yoghurt eller lite stekt bacon och en bit bröd.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben