Snabbakat bröd med quinoaflingor
Serverar:
1 portioner
Är godast nybakat men kan med frödel rostas dagen efter.
Ingredienser
2 dl havre & quinoa (Frebaco)
2 dl grahamsmjöl
3 dl vetemjöl
1 tsk salt
3 tsk bakpulver
4-5 dl lättfil
½ dl russin
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser och blanda i fil och russin till en kladdig deg. Smör en avlång form, klicka i smeten.
Grädda brödet mitt i ugnen ca 45 minuter, prova med en provsticka i den tjockaste delen. Låt brödet svalna i formen innan du stjälper upp det.
Liknande recept
Snabbakat brytbröd
3.4
30 min
1
13
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Annas nyttiga bröd
4.6
1 h 40 min
2
28
Mitt goda hembakta bröd
5
3 h
2
4
Stinas Bröd
4.8
1 h
2
10
Bröd med morötter och solrosfrön
4.3
1 h
14-15
6
2 Bröd gräddad i kruka
5-6
1
Mörkt bröd
4.9
1
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!