Snabbakat bröd med quinoaflingor

Serverar: 1 portioner

Är godast nybakat men kan med frödel rostas dagen efter.

Ingredienser

  • 2 dl havre & quinoa (Frebaco)
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk bakpulver
  • 4-5 dl lättfil
  • ½ dl russin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda alla torra ingredienser och blanda i fil och russin till en kladdig deg. Smör en avlång form, klicka i smeten.
    3. Grädda brödet mitt i ugnen ca 45 minuter, prova med en provsticka i den tjockaste delen. Låt brödet svalna i formen innan du stjälper upp det.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben