Snabbakat mandelbröd

Serverar: 1 portioner

Ett väldigt snabbakat och gott bröd som är bakat med mandelmjöl. Glutenfritt och LCHF-vänligt.

Ingredienser

  • 6 dl mandelmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • ½ msk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ msk mortlad fänkål
  • 3 msk solroskärnor
  • 2 msk sesamfrön
  • 1½ msk linfrön
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 6 ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Blanda alla torra ingredienser. Vispa ihop ägg och yoghurt och tillsätt i blandningen. Låt degen svälla i 15 minuter och häll den sedan i en smord form. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter.

    Liknande recept

    1
    30 min
    50
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben