Snabbare "Coeur de filet provencale"

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

Mm.. såå gott! Lite fusk, mycket gott! Går lite snabbare också.

Ingredienser

  • 2-3 färskpotatisar
  • 2 tsk smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 bit lövbiff
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 krm salt
  • Vitlökssmör
  • Instruktioner

    Hacka potatisen fint, låt gärna skalet vara kvar. Smält smöret i pannan och lägg i potatisen. Finhacka vitlöken och tillsätt efter några minuter. När potatisen är mjuk och fått färg, lägg på en tallrik och stek sedan lövbiffen i samma panna en minut på varje sida. Salta och peppra. Lägg biffen ovanpå potatisen, servera med vitlökssmör och gärna något grönt!

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben