Snickerskaka i liten långpanna

Serverar: 8-10 portioner

Kul att ha på kalaset eller som lördagsgodis.

Ingredienser

  • 1 dl socker
  • 1 dl sirap
  • 1 burk jordnötssmör (225 g)
  • 1 dl cocos
  • 10 dl K-special eller crispflingor
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Drygt 1 kaka ljus blockchoklad
  • 1 tsk matolja
  • Instruktioner

    Smält socker och sirap. Blanda ihop jordnötssmör, cocos, K-special (eller cripsflingor) och vaniljsocker och blanda det med socker / sirapsblandningen. Bred ut röran på smörpapper. Jämna till ordentligt. Ställ in i kylskåp en stund. Smält blockchokladen tillsammans med 1 tsk matolja. Bred chokladen över den kalla kakan. Låt stelna och skär upp i små munsbitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben