Snittar

Kanongöda mackor som skäres i bitar och kan ätas som drinktilltugg

Ingredienser

  • 6 formfranska
  • Smör
  • 6 skivor rökt skinka
  • Sötstark senap
  • Ostskivor
  • Instruktioner

    Bred smör på formfranskan. Bred på senap och lägg på skinkan. Sluta med ostskivor överst. In i ugn i ca 10-15 minuter i 225 grader. Skär i snittbitar. Goda både varma och kalla.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    55
    21

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Tilltugg till barnen!
    Visst ska barnen också ha lite gott att tugga på före maten, anting...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben