Sockerfria cornflakestoppar

Serverar: 30 portioner

Tid: 30 minuter

En god och annorlunda kaka med både cornflakes, kokos, jordnötter och bittermandel i.

Ingredienser

  • 2 dl cornflakes
  • 1 dl kokos
  • ½ dl hackade jordnötter
  • 2 st bittermandlar
  • 1 st äggvita
  • 1 st äggula
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 200 grader.
    2. Riv bittermandlarna och blanda med cornflakes, kokos och de hackade jordnötterna.
    3. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd ner blandningen i skummet.
    4. Rör sist ner äggulan försiktigt
    5. Klicka ut toppar på plåt och grädda i 10 minuter.
    6. Ät och njut

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben