Sockerfria havrekexs

Serverar: 5-7 portioner

Tid: 10 minuter

Sockerfria havrekexs för tex diabetiker eller de som vill undvika socker!

Ingredienser

  • 50g smör
  • 2 äggulor
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl mandelmjöl
  • 3 msk stevia strö
  • Sockerfri choklad till garnering
  • Instruktioner

    Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 175° tills kakorna börjar bli bruna i kanterna, ta ut och låt kallna. Smält chokladen och doppa eller strö över den på kexen. Låt stå framme så att chokladen hårdnar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Copy 3 september 2013

    kan man använda vanligt vetemjöl istället för mandelmjöl?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben