Sockerfria kokosbananer

Serverar: 4 portioner

Prova det här! Även gott med kanel på. SOCKERFRITT!!!!!!

Ingredienser

  • 4 bananer
  • 50 g smör
  • 0,75 dl sötningsströ
  • 2 dl riven kokos
  • 1 tsk ingefära
  • Instruktioner

    1. Skala bananerna. Smält smöret i en ugnsäker form i 225 grader i 2-3 minuter. Eller i micron.
    2. Tisätt sötningsmedel, kokos och ingefära. Rulla bananerna i blandningen.
    3. Tillaga i 225 grader i 15 minuter eller i micron på full effekt i 3-4 minuter. Servera bananerna med lättglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    BaraIda 31 oktober 2008

    Redigerade receptet lite för att göra det sockerfritt "på riktigt" (dvs. utan sötningsmedel och glass!) Tyckte det var supergott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben