Sockerkaka utan ägg

Serverar: 8 portioner

Smakar precis som vanlig sockerkaka med ägg

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 2 dl socker
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 50 g margarin
  • 2 dl vatten
  • Instruktioner

    Smält margarin.Häll sedan margarinet och vattnet i en skål. Blanda alla torrvaror i en separat skål innan du häller ner dem i skålen med vattnet och margarinet. Rör samman och häll sedan ner allting i en sockerkaksform. Låt formen stå i ugnen ca 30-40 minuter i 175 grader. Formen ska stå långt ner i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben