Sötpotatis med chevredip

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

Sicken underskattad rotfrukt (eller vad det nu är :-)

Ingredienser

  • 3 sötpotatisar
  • Flingsalt
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl lätt créme fraiche
  • 1 bit mjuk chevre (ca 5 cm tjock)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva sötpotatisen i ca 1-2 dm tjocka skivor. Lägg på bakplåtspapper och droppa olivolja på detta. In med allt i ugnen på ca 175 grader. Då skivorna fått lite färg är allt klart. Strö över flingsalt.
    2. Mosa ihop osten med créme fraiche och strö över lite salt och peppar.
    3. Servera som chips till ett gott rödvin. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kristin1979 18 oktober 2010

    Har råkat ange fel ... ska inte vara dm.. ska vara cm såklart :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben