Solig sparris

Serverar: 8 portioner

Buffémat! Nystekt sparris med rostade solrosfrön och sting av limesaft.

Ingredienser

  • 600 g grön sparris
  • 2 msk solrosfrö
  • 3 msk smör
  • Saft av 1/2 lime
  • Salt
  • Instruktioner

    Skär bort det nedersta på sparrisen. Rosta solrosfrön i en torr het stekpanna. Ta upp fröna ur pannan, lägg i smör och stek sparrisen 3-4 min. Krydda med salt och limesaft. Strö över solrosfrön. Servera sparrisen ljummen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 13 november 2008

    Oj vad smarrigt! Använde mycke mer solrosfrön eftersom det är så gott!

    Relaterade Artiklar

    Blommig Viognier till sommaren ? Condrieu och annat
    Vi spenderar mycket tid utomhus på sommaren och det betyder att vi...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben