Solveigs rabarber- och jordgubbskaka
Serverar:
8 portioner
Tid:
50 minuter
Mycket populär att ta med till jobbet
Ingredienser
150 g smält smör
2 ägg
3 dl mjöl
3 dl socker
200 g rabarber och jordgubbar i valfri mix
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret. Rör samman detta med ägg, mjöl och socker.
Skiva jordgubbarna och rabarberna. Blanda ner dessa i degen. Häll det i en bröad form (1,5 liters).
Grädda högt i ugnen i 40 minuter. Serveras med fördel med vaniljglass.
Liknande recept
Rabarber- och jordgubbskaka
45 min
Jordgubbskakor
12
Rabarber- och jordgubbspaj - på mitt sätt
5
1
Rabarber- och lökcurd
4
Rabarber- och banankaka
4.5
1 h
8-12
6
Rabarber- och jordgubbsmuffins
Jordgubbskaka för microvågsugn
10 min
8
2
Rabarber- och kardemummamuffins
5
3
Jordgubbskaka med mascarponeost
4
24
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!