Somrig böcklingsallad

Serverar: 4 portioner

Böckling, rädisor, citron ... En riktig somrig sallad.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 salladslökar
  • 1 knippa rädisor
  • 1 äpple
  • 300 g böckling eller rökt makrill
  • 80 g mixsallad
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka äggen 6 minuter. Skala och halvera dem. Peta ut gulan ur två halvor och mosa ihop med olja och vinäger i ett glas.
    2. Skiva löken och skär övriga ingredienser i grova bitar. Blanda allt utom ägg och dressing. Smaka av med salt och peppar.
    3. Toppa salladen med ägghalvorna, ringla dressingen över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben