Spagetti carbonara med gröna ärter

Serverar: 4 portioner

Snabb, enkel och väldigt god!

Ingredienser

  • 400 g spagetti
  • 200 g rökt kalkon eller skinka
  • 2 dl frysta ärter
  • 2 dl Kelda ostsås
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 äggulor
  • 2 dl västerbottenost
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka spagettin enligt anvisning på förpackningen. Strimla kalkonen eller skinkan. När det endast återstår någon minut på spagettin, förväller du ärterna med pastan.
    2. Vispa ihop äggulor, ostsås, vitlök och västerbottenost. Häll spagettin genom ett durkslag och häll tillbaka direkt i kastrullen. Lägg i kalkonen eller skinkan. Slå på såsen och blanda runt. Krydda med nymalen svartpeppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben