Spaghetti carbonara

Serverar: 4 portioner

Mycket smaskig rätt!

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • salt
  • 200 g bacon
  • 4 äggulor
  • 4 msk lätt créme fraiche
  • 1 dl parmesan
  • grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull, salta. Lägg i pastan och koka utan lock tills den har lite tuggmotstånd.
    2. Skär baconet i strimlor och stek i teflonpanna. Blanda äggulorna med créme fraiche och parmesan. smaka av med svartpeppar. Häll spagettin i ett durkslag och låt den rinna av väl. blanda spagetti, äggblandning och bacon i en stor skål och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    enAnnan 7 november 2008

    Jättegott tyckte jag och sönerna. Skålen länsades och båda ville ha mer. Denna variant på carbonara äter vi igen. :) Fast vi hade lite mer bacon - 3 pkt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben