Spaghetti Carbonara

Serverar: 4 portioner

En älskad favorit! Lika bra till släktmiddagen som till vickningen på tu man hand.

Ingredienser

  • 300 g spaghetti
  • 150 g rökt eller rimmat fläsk
  • Smör
  • 2 ägg
  • 1/2 dl Arlaköket vispgrädde
  • 1/2 tsk salt
  • 1-2 finhackade vitlöksklyftor
  • 3 dl riven ost
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka spaghettin. Skär fläsket i små tärningar. Stek fläsket knaprigt i smör i en stekpanna. Vispa ihop ägg, grädde, salt, vitlök och hälften av osten. Rör ner fläsk och äggblandningen i den kokta spaghettin och rör kraftigt till en krämig konsistens. Strö över resten av osten och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben