Spansk Tomatchutney
Serverar:
4 portioner
Gott till grillat, tex-mex, indiska maträtter etc.
Ingredienser
5 stora tomater
1 dl råsocker
1/2 dl äppelcidervinäger
1 tsk salt
1 msk riven färsk ingefära
1 tsk finhackad habaneropeppar
Instruktioner
Skär ett kryss i toppen på tomaterna, Doppa dem i kokande vatten och dra av skalet.
Skär tomaterna i grova bitar och lägg dem i en kastrull tillsammans med de övriga ingredienserna.
Rör om och låt koka utan lock tills drygt hälften av vätskan kokat bort.
Liknande recept
Spansk omelett
30 min
2
Pumpa- och majspaj med spansk chorizo
4
1 h 30 min
4-6
1
Spansk marinerad makrill
5
Spansk potatissallad
5
30 min
4
Spansk lamm gryta
Spansk potatisgratäng
40 min
4
Spansk tomatsoppa
30 min
4
Spansk fisk- och skaldjursgryta
4
Spansk apelsin- och mandelkaka
3
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!