Sparris med parmesan på ruccola-bädd
Serverar:
2 portioner
Tid:
15 minuter
Enkelt, gott och..... Bara underbart!
Ingredienser
grön sparris
parmesanost
ruccola
vitlök
Instruktioner
Koka sparrisen i saltad vatten tills den är nästan färdig.
Lägg i en form och riv över parmesanost. In i ugnen på 225 gr i 5-10 minuter
Under tiden; bryn hackad vitlök i lite olja. Lägg i ruccolan och bara låt bli varmt.
Lägg upp roccula/vitlök på en tallrik. Sen placerar man sparrisen med osten snyggt ovanpå.
Färdigt!
Liknande recept
Paj med sparris, parmesan och bacon
4
4-6
Pizza med sparris, ärtkräm och parmesan
2
Kycklingfilé med parmesan på sparris och jordnöttsbädd
45 min
4
Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan
20 min
4
Grillad sparris med parmesan, rucola och balsamico
30 min
4
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Grön sparris med pesto och pasta
4
10 min
2-4
2
Sparris som förrätt
2
25 min
4
3
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!