Spenat med kassler i ugn

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Väldigt god rätt. Använd även den kalla såsen till grillat kött på sommaren.

Ingredienser

  • Spenat, blad eller hackad (går även med broccoli)
  • Kassler i tunna skivor
  • Crème fraiche
  • Ädelost
  • Vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg spenaten i botten av en eldfast form, går att byta ut mot te x broccoli. Lägg den brynta kasslern över. Blanda crème fraiche, pressad vitlök, salt och peppar och slå över kasslern. Skär ädelosten i tärningar och strö över (eller blanda i om ni vill ha en god grillsås) Sedan i i ugnen i 20 minuter i 200 graders ugnsvärme.
    2. Servera med klyftpotatis och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben