Spenat- och kikärtsbiff

Serverar: 4 portioner

Jättegoda och saftiga kikärtsbiffar som serveras med matyoghurt och chilisås

Ingredienser

  • 2 burkar kikärter, á 400 g
  • 300 g fryst, tinad bladspenat
  • 2 ägg
  • 2 msk ströbröd
  • ½ tsk riven muskot
  • 3-4 krm salt
  • 2 krm peppar
  • 2 msk smör
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk sweet chilisås
  • Tillbehör
  • En matig sallad
  • Instruktioner

    1. Låt kikärterna rinna av. Krama ur bladspenaten. Kör spenat och kikärter i matberedare. Vänd i ägg, ströbröd, riven muskot, salt och peppar. Forma till biffar och stek dem i smör.
    2. Blanda matyoghurten med sweet chilisås och servera såsen och en matig sallad till kikärtsbiffarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben