Spenat- och valnötspasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Krämig, god och snabblagad pastarätt!

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 pkt fryst bladspenat (400 g)
  • 1 burk crème fraiche franska örter (2 dl)
  • 1 dl grovhackade valnötter
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Hacka löken och vitlöken, fräs i oljan i ca 3 min Tillsätt spenaten. Fräs ytterligare 5-7 min.
    2. Rör ner crème fraichen, salt och peppar Låt allt bli varmt!
    3. Blanda pastan och spenatsåsen. Strö över grovhackade valnötter Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Sanjer 26 mars 2013

    Gott, nyttigt och enkelt. Perfekt de dagarna man inte orkar laga mat hela dan. Åker direkt in i receptpärmen.

    missQ 9 september 2013

    Gott och enkelt. Jag valde att ta naturell creme fraiche 15% och ta frysta örter provencal. Det fungerade också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben